HAIR EXTENSIONS

Dat mensen graag volumineus en dik haar willen, is geen verrassing. Helaas is niet iedereen gezegend met vol of snelgroeiend haar en dit kan frustrerend zijn. Gelukkig betekent het hebben van dun of kort haar zeker niet het einde van de wereld, want er zijn allerlei varianten in extensions zodat jij de best passende voor jezelf kunt kiezen.

Wij plaatsen ook hairextensions. Deze kunnen geplaatst worden doormiddel van het gebruik maken van microringen waar de banen vervolgens op bevestigd worden met draad. Ze moeten elke 6 weken omhoog geplaatst worden. Het haar is van Russische komaf waardoor het perfect voegt met ons Europese haar. Het haar is van Humanohair en is remy gesorteerd en van zeer goede kwaliteit.

De weave met micro ringen is een techniek waarbij een baan haar op het eigen haar wordt aangebracht door middel van micro-ringen en draad. Er wordt geen gebruik gemaakt van warmte of chemische middelen, dat is dus uiterst haarvriendelijk. Ook als je erg dun haar hebt, is een weave een uitstekende oplossing!

Waarom weave extensions?

Haarvriendelijk

De methode die wij toepassen is uiterst haarvriendelijk. Wij maken gebruik van speciale kunststof microringen. Omdat hier geen warmte aan te pas komt, en al het gewicht wordt verdeeld over het eigen haar zal dit geen schade geven.

Herbruikbaar

Het haar wordt 1 maal aangeschaft en daarna meerdere malen opnieuw herplaatst. Bij goede verzorging gaat het haar maarliefst 8-12 maanden mee.

Gemakkelijk in onderhoud

Het haar blijft gemiddeld 6 tot 7 weken zitten, dit hangt af van hoe snel jouw eigen haar groeit. Wij raden aan om de weave nooit langer dan na 7 weken te laten herplaatsen. Omdat het om echt haar gaat heeft het goede verzorging nodig, dit doe je door de juiste producten te gebruiken.

De beste kwaliteit

Het haar is handgemaakt van 100% echt haar en is van de wortel tot de punt even dik. Het haar is Remi gesorteerd, dat wil zeggen dat iedere haar helemaal doorloopt tot aan de punt zonder zogenaamde ‘opvul’ haren ertussen. Je kunt het haar föhnen, stylen, krullen en verven. Ook mag je het gerust opsteken of in een staart dragen.